Nieuws

Volg ons ook op FaceBook voor alle nieuws en updates.

Hapkido Chung Do is nu ook partner van UiTPas-Maasland, een spaar en voordelenkaart voor vrije tijd. Alle informatie vind je hier.

Aangepaste trainingsuren

Gezien de gewijzigde corona-regels zijn we helaas weer maar eens genoodzaakt ons trainingsschema te wijzigen. Het onderstaande geldt voor de jeugd t/m 12 jaar.Zaterdag 30/1

Lees verder »

Corona- maatregelen dd 28/10/2020

Beste Hapkidoïn,
De dramatische evolutie van het coronavirus vereist een strengere aanpak.
Ondanks de veilige omgeving die onze club door het invoeren van verschillende maatregelen heeft gecreëerd, zijn we echter genoodzaakt om ons ook nu weer aan de veranderende situatie aan te passen.
Wij moeten daarom helaas vanaf 29 oktober voorlopig alle live-trainingen voor de 12+ jarigen (iedereen die naar het middelbaar onderwijs gaat en de volwassenen) staken.
Als club zijn we niet de oorzaak van de verspreiding van het virus. We hebben nog geen enkele besmetting gehad, maar zijn natuurlijk wel een ontmoetingsplaats waar alle leeftijdsgroepen samen komen. Het spreekt dus voor zich dat we deze beslissing van de overheid volledig respecteren en naleven. We willen zo snel mogelijk terug samen met jullie live kunnen sporten en plezier beleven.
Daarbij vinden we het gepast om jullie hiermee ook even te bedanken voor de inspanningen die jullie al geleverd hebben en de flexibiliteit die jullie laten zien. Dat getuigt van de juiste martial arts spirit!
Wij willen die spirit blijven aanwakkeren, en gaan daarom vanaf 30 oktober onder de volgende voorwaarden verder met de trainingen:
• -12y: de trainingen gaan gewoon door op de reguliere uren. Woensdag 18u30. Zaterdag 10u00.
• Ouders/publiek helaas niet meer toegestaan in de zaal (zelfs niet bij de kaboutertjes). We vragen jullie de kinderen tot boven aan de ingang te begeleiden. Wij vangen hen dan op.
• Let op: Tijdens de herfstvakantie (za 31-10 t/m wo 11-11) zijn er sowieso geen kindertrainingen. De eerste training vindt dus pas plaats op za 14-11.
• Warme oproep om ook aan onze trainers te denken en de basisregels goed in acht te nemen zodat zij niet nodeloos risico lopen: handen wassen, afstand houden, ontsmetten bij binnenkomst en niet komen indien je je niet optimaal voelt.
• + 12y: we schakelen om naar online trainingen op de reguliere uren. Maandag 19u00. Woensdag en vrijdag 20u00.
De deelname-links zullen jullie krijgen via de Facebook-ledengroep. Ben je nog geen lid van deze Messenger-groep, meld je dan even snel bij een van de trainers zodat je mee kunt doen.

Jullie welzijn blijft uiteraard onze bekommernis en we kunnen jullie alvast verzekeren dat abonnementen tijdelijk bevroren worden. Wij zijn niet van plan om te buigen voor corona, en zullen dus blijven zoeken naar mogelijkheden om te trainen en samen plezier te beleven. Dat houdt ook in dat we op korte termijn gaan evalueren hoe we wellicht extra trainingen kunnen inpassen, met name zodat iedereen ook fysiek en technisch vooruitgang blijft maken.

💚 Hapkido Chung Do Rekem bedankt jullie allemaal voor het begrip en vertrouwen. Volg onze Facebook pagina (en like onze posts) voor updates. En blijf met ons sporten, want gezond blijven is nu het allerbelangrijkste!
Hoe lang duurt deze situatie?
Dat weten we nog niet. We houden de situatie van kortbij in de gaten en houden jullie op de hoogte.
Hapki!