Hapkido Chung Do

the Korean Art of Self Defense

Het nieuwe Hapkido-seizoen is begin september weer van start gegaan. Tijdens deze maand kan je tot 3x gratis proef-trainen. Kom gewoon bij ons langs in onze trainingszaal, meld je aan en doe gezellig mee. Een gemakkelijke broek en een T-shirt is alles wat je daarvoor nodig hebt.Om te weten wanneer welke training is, neem je een kijkje op onze website chungdo.be en kies je de pagina Trainingen/trainingsuren.

Ons seizoen start dan wel begin september maar instappen kan je het hele jaar door. De eerste, kennismakingsles is altijd gratis. Gewoon komen en meedoen! Onze lesgevers zullen je graag alle nodige informatie bezorgen.  

Het gewone Hapkido-seizoen loopt van september tot en met mei en wordt opgesplitst in drie semesters. Q1 = van september t/m novemberQ2 = van december t/m februariQ3 = van maart t/m mei

Tijdens de maanden juni, juli en augustus (Q4) werken we met een vakantieregeling.Q4 = van juni t/m augustus. Vakantieregeling! Enkel training op maandag en woensdag van 19u00 tot 20u00. Voor deze trainingen word je verzocht je van tevoren aan te melden bij de trainer.

Opgelet! Voor de periodes Q1, Q2 en Q3: Tijdens de schoolvakanties (in België) is er enkel training op maandag en woensdag van 19u00 tot 20u30.